نگهداشت تاسيسات و تجهيزات

تلفن داخلی: 305
تلفن:2742005-0513

فعاليتها:

به منظور استاندارد سازي بخشهاي بيمارستان و بهينه سازي مصرف انرژي  برنامه ريزي هايي در اين واحد صورت مي گيرد كه در همين راستا وظيفه  نگهداشت تاسيسات و تجهيزات بيمارستان و نظارت بر چگونگي ارائه خدمات توسط پيمانكاران مربوطه  به عهده اين واحد مي باشد.
همچنين كليه درخواستهاي اساسي در رابطه با تغيير يا تعمير تجهيزات و تاسيسات بيمارستان به اين واحد ارسال مي گردد.و معمولا اموزشهايي جهت استفاده بهينه از تجهيزات موجود نيز توسط اين واحد انجام مي شود.
در اين واحد علاوه بركارشناسان مربوطه كمك ناظرين تاسيسات و تجهيزات نيز در حال فعاليت مي باشند.

دانلود راهنمای ثبت نام در سامانه CMMS

دانلود آموزش پیگیری درخواست ها در سامانه CMMS