درباره بيمارستان

معرفي:

در محدوده شمال شرقي شهر مشهد قرار دارد. اين بنا در سال 1333 در زميني به مساحت 43000 متر مربع تاسيس گرديد و در سال 1360 به دانشگاه علوم پزشكي مشهد واگذار گرديد.يمارستان شهيد هاشمي نژاد مشهد (محرابخان) با بخش هاي زايشگاه ، داخلي ، اطفال و اورژانس اسهال و استفراغ شروع به فعاليت نمود.بيمارستان از سال 1360 تا 1368 پذيراي مجروحين جنگي بود و از سال 1364 تا كنون به تدريج بخشهاي متعددي به اين مجموعه اضافه شد.در ضلع شرقي بيمارستان مجتمع فرهنگي هنري هاشمي نژاد در سال 1376 بنا شد كه تا سال 1390 در اختيار وزارت محترم فرهنگ و ارشاد اسلامي است.

بيمارستان داراي 320 تخت مصوب و 320 تخت فعال است و در مجموع 650 پرسنل رسمي ، طرحي ، قراردادي و شركتي در اين مركز مشغول فعاليت هستند. در حال حاضر اين بيمارستان با داشتن بخشهاي اورژانس سوانح ، داخلي ، قلب ، جراحي ، زنان و زايمان ، اطفال و بخشهاي ويژه CCU ، ICU جراحي مغز و اعصاب ، ICU داخلي و بخشهاي باليني قلب ، داخلي ، عفوني ، اطفال ، جراحي عمومي ، ارتوپدي ، جراحي مغز و اعصاب ، زنان و زايمان ، چشم و گوش و حلق و بيني و همودياليز و انكولوژي در حال خدمت رساني مي باشد. واحدهاي فعال پاراكلينيك اين بيمارستان عبارتند از: آزمايشگاه ، راديولوژي ، سي تي اسكن ، اكوكارديوگرافي ، تست ورزش،آندوسكوپي و داروخانه. درمانگاههاي تخصصي اين بيمارستان در دو شيفت صبح و عصر پذيراي بيماران عزيز مي باشند. همچنين درمانگاههاي اورژانس و عمومي بصورت شبانه روزي آماده ارائه خدمات به هموطنان گرامي هستند. اين بيمارستان از ابتداي سال 1383 پايلوت اصلاح ساختار مديريتي و اقتصادي بوده و همزمان با خاتمه يافتن دوره آزمايشي طرح از ابتداي سال 1385 پايلوت اجراي طرح بيمارستانهاي هيات امنايي مي باشد.

مشخصات بيمارستان

نام سازمان
تامين اجتماعی
خدمات درمانی