اطلاعيه ورزشي دهه مبارك فجر

باسمه تعالي

کلیه واحدهای بيمارستان هاشمي نژاد

سلام عليكم

احتراماً، ضمن عرض تبریک بمناسبت فرارسیدن ایام ا... پیروزی انقلاب اسلامی ایران به استحضار می رساند:  مدیریت تربیت بدنی و مدیریت پشتیبانی دانشگاه در نظر دارند جشنواره ورزشی دهه مبارک فجر جهت کارکنان مرد در رشته های فوتبال روی میز , دارت , فریزبی , دویدن در آب و در رشته های داژبال (وسطی) ,آمادگی جسمانی , دارت ،تنیس روی میز و دویدن در آب  ویژه کارکنان خانم و  پیاده روی بصورت خانوادگی را با شرایط ذیل برگزار نماید.

شرايط شرکت در مسابقات

1-    اعلام آمادگی در رشته های تیمی  حداکثر  تا تاریخ 6/11/94 می باشد.

2-  تعداد نفرات تیم فوتبال دستی 2 نفر بازیکن اصلی  2نفر ذخیره (جمعا 4نفر بازیکن )-  یک نفر سرپرست

3-  تعدا نفرات تیم داژبال (بانوان)  4نفر بازیکن  2نفر ذخیره جمعا   (جمعا 6نفر بازیکن) ـ یک نفر سرپرست

4-    سرپرست می بایست از پرسنل شاغل یا بازنشسته دانشگاه باشند .

5-  رقابت های دارت آقایان و بانوان , آمادگی جسمانی بانوان و فریزبی آقایان بصورت انفرادیو از طریق  رابطین ورزشی واحد ها ثبت نام صورت می گیرد.

6-  مسابقات آمادگی جسمانی بانوان در سه  رده سنی 40سال به پایین، زیر 50 و بالای 50سال برگزار می شود.

7-    مسابقات دویدن در آب آقایان و بانوان در سه رده سنی برگزار خواهد شد.

8 ـ کلیه بازیکنان باید شاغل به خدمت و یا بازنشسته در دانشگاه علوم پزشکی خراسان رضوی(عضو هیأت علمی، رسمی،آزمایشی، پیمانی، تبصره 3 و 4 ) باشند .

محمدمهدي مهدوي مقدم

رابط ورزشي بيمارستان شهيد هاشمي نژاد