جشن روز پرستار

برگزاری جشن روز پرستار در بیمارستان شهید هاشمی نژاد

همزمان با ولادت باسعادت حضرت زینب کبری وروز پرستار مراسم جشنی باحضور پرسنل بیمارستان در محل تالار شهید هاشمی نژاد بر گزارشد.

اقای دکتر موسوی ریاست بیمارستان ضمن عرض تبریک ولات حضرت زینب وروز پرستار گزارش عملکردئ بیمارستان را ارئه وفرمودند که این اقدامات باعث افزایش رضایمندی بیماران و درآمدهای بیمارستان شده است.

جناب آقای گل افشانی نیز به نماینده گی از مدیره پرستاری نیز به همکاران خوش امد گفتند.مراسم با اجرای شعبده بازی و تقلید صدا واجرای سرود و دکلمه ادامه یافت. ودر پایان به نفرات برگزیده بخشها جوایزی اهداشد