
خانم دکتر نوری متخصص محترم تغذیه بیمارستان از راهکارهای کاهش ابتلا به سرماخوردگی در گفتگو با روابط عمومی بیمارستان گفت:
تقویت کننده های سیستم ایمنی با افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن، میزان ابتلا به بیماری ها از جمله سرماخوردگی کاهش می یابد. همانطور که در مطلب قبل اشاره شد برخی از مواد غذایی می توانند سبب تقویت سیستم ایمنی شوند که در ادامه با برخی از آنها آشنا می شویم:
میوه هایی نظیر مرکبات، توت فرنگی، بلوبری، گیلاس
سبزی های برگی شکل سبز رنگ نظیر اسفناج و کلم پیچ
منابع غذایی اسیدهای چرب امگا-3 نظیر ماهی های سالمون، ساردین، تن؛ مغزهایی نظیر بادام و گردو؛ روغن کانولا (کلزا) برای تهیه و پخت غذاها
منابع غذایی ترکیبات پلی فنلی نظیر قهوه، چای و شکلات تلخ
