

این کمیته با حضور مدیر محترم بیمارستان و متخصص محترم تغذیه و مدیران و اعضای این کمیته در سالن جلسات برگزار شد.
در جلسه کمیته تغذیه به بحث درباره تغذیه بالینی بیماران به ویژه بیماران دیابتی و ارائه روش های مرتبط با آن پرداخته شد و دو منوی غذایی بیماران ( معمولی _ رژیمی ) با توجه به مشاوره های درخواست شده از بخش ها در این کمیته مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید. دکتر دلشاد مدیر محترم مرکز با توجه به اهمیت تغذیه بالینی بیماران اظهار داشتند: تعداد زیادی از مراجعه کنندگان به بیمارستان مبتلا به دیابت و فشار خون هستند که در بخش های بیمارستان بستری میشوند که باید رژیم درمانی آنها ساماندهی گردد. ایشان در خواست مشاوره تغذیه را با دستور پزشک معالج، مورد تاکید قرار دادند و این موضوع را با همراهی سرپرستاربخش مهم برشمردند. در ادامه این جلسه آمار توزیع غذای پرسنل را با توجه به حضور و تایمکس پرسنل مورد بررسی قرار گرفت.
