
دکتر مریم نوری متخصص تغذیه در گفتگو با روابط عمومی مرکز در هفته سلامت گفت: تغذیه سالم نقش کلیدی در سلامت بدن دارد و میتواند به پیشگیری از بیماریها و بهبود کیفیت زندگی کمک کند. متخصص تغذیه تأکید میکند که افراد بایستی در انتخاب و مصرف مواد غذایی به تنوع و اعتدال توجه کرده و مصرف مواد غذایی روزانه را طوری تنظیم کنند که وزن مطلوب خود را حفظ نمایند. ایشان در ادمه افزودند؛ با مصرف بیشتر میوهها، سبزیها، حبوبات و نانهای سبوسدار میتوان دریافت فیبر غذایی روزانه را افزایش داد. خانم دکتر نوری اظهار داشتند ؛بایستی لبنیات کم چرب (کمتر از 2.5 درصد چربی) و گوشتهای سفید نظیر مرغ و ماهی بیشتر مصرف گردند و مصرف فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس، و قندهای ساده نظیر قند، شکر، شیرینی و شکلات کاهش یابد. ایشان همچنین بر کاهش مصرف نمک، چربی و روغن و داشتن برنامه مرتب ورزشی نظیر پیادهروی به صورت حداقل سه روز در هفته و هر بار حدود 30 دقیقه تأکید نمودند.
