
به گزارش روابط عمومی بیمارستان، در راستای افزایش رضایت بیماران و پرسنل محترم و با هدف ارتقای کیفیت خدمات تغذیهای، مجموعهای از اقدامات مؤثر در بخش تغذیه و آشپزخانه بیمارستان انجام شده است. دکتر امین عادل، مدیر بیمارستان، با اعلام این خبر گفت: در ماههای اخیر با برگزاری جلسات متعدد و بررسی کیفیت غذایی تأمینکنندگان مختلف، در نهایت با آشپزخانه عابدینزاده به عنوان یکی از مجموعههای معتبر و باسابقه در ارائه غذای سالم و باکیفیت، توافقنامه همکاری منعقد شد. براساس این توافقنامه علاوه بر تهیه غذای بیماران و کارکنان بیمارستان هاشمی نژاد، غذای بیمارستانهای ابن سینا، حجازی، خاتم الانبیا، طالقانی، ام البنین و اورژانس پیش بیمارستانی نیز در این مجموعه آماده می شود. وی افزود: «در گام بعد، تجهیزات آشپزخانه توسعه یافته و دستگاههای مدرن از جمله سرخکنها، اجاقها و تجهیزات پخت جدید نصب و راهاندازی شده است. همچنین سلف غذاخوری جدید بیمارستان در حال آمادهسازی و تجهیز بوده و بهزودی افتتاح میشود.» به گفته دکتر عادل، به زودی منوی غذایی در هر وعده شامل دو غذای انتخابی خواهد بود تا ضمن افزایش تنوع، رضایت همکاران گرامی بیشتر شود. همچنین محل تهیه و نوع نان مصرفی نیز تغییر یافته و نان کامل و باکیفیت جایگزین نان قبلی شده است. وی با اشاره به سایر اقدامات تکمیلی گفت: «راهاندازی نانوایی در داخل بیمارستان برای تأمین نان تازه و داغ در لحظه مصرف و نیز امکان خرید نان توسط پرسنل محترم در حال اجراست. همچنین دستگاههای وندینگ نوشیدنیهای گرم و سرد مکانیابی شده و بهزودی در نقاط مختلف بیمارستان نصب خواهند شد. استقرار دستگاههای وندینگ غذای گرم برای وعدههای صبحانه، ناهار و شام نیز در دست اقدام است.» مدیر بیمارستان در پایان تأکید کرد: «تمامی این اقدامات در راستای ارتقای سطح رفاه بیماران و پرسنل و بهبود تجربه تغذیهای در بیمارستان انجام شده و در آینده نزدیک بهطور کامل عملیاتی خواهد شد.»
